Ελληνικο Ποιμενικο / Χαρίζεται! Αγγελία για σκύλο. Ελληνικός Ποιμενικός - Greek ... / Το κρανίο του είναι ογκώδες και το ρύγχος βαθύ και ανοιχτό.

Ελληνικο Ποιμενικο / Χαρίζεται! Αγγελία για σκύλο. Ελληνικός Ποιμενικός - Greek ... / Το κρανίο του είναι ογκώδες και το ρύγχος βαθύ και ανοιχτό.. Η σελίδα αυτή είναι μία συλλογική προσπάθεια για την συγκέντρωση πληροφοριών και φωτογραφιών που αφορούν τις ελληνικές φυλές σκύλων που δυστυχώς παραμένουν. Αντίθετα, του είναι δύσκολη η διαβίωση σε θερμά κλίματα ή στην πόλη. Όταν ένας ελληνικός ποιµενικός κάνει τη δουλειά του, δεν «χαρίζει κάστανα». Γερμανικός ποιμενικόςgerman shepherd κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, ο γερμανικός ποιμενικός απέδειξε την αξία του, μυρίζοντας το πολεμικό αέριο, κάνοντας σκοπιά και βοηθώντας στην αναζήτηση και διάσωση. Με άλλα λόγια μας είναι γνωστή αυτή η.

4,671 likes · 44 talking about this. Του χριστόδουλου δρίβα, κτηνιάτρου φώτο: Με άλλα λόγια μας είναι γνωστή αυτή η. Ελληνικός ποιμενικός ο όμιλος φυλής ελληνικού ποιμενικού (ο.φ.ε.π.) δημιουργήθηκε το 2000, με αποστολή την διάσωση και διατήρηση της φυλής του ελληνικού ποιμενικού σκύλου (ε.π.) , κυρίως στα πρότυπα που η ζώσα παράδοση μας. Θα σας χρωστά ευγνωμοσύνη σ' όλη του τη ζωή!

Χαρίζεται! Αγγελία για σκύλο. Βελγικός Ποιμενικός Μαλινουά ...
Χαρίζεται! Αγγελία για σκύλο. Βελγικός Ποιμενικός Μαλινουά ... from www.vrespet.gr
Ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος εκτρέφεται αιώνες τώρα, κυρίως για τη φύλαξη κοπαδιών, στις ορεινές περιοχές της χώρας μας. Ελληνικά ποιμενικά από καθαρόαιμους γονείς με άριστη μορφολογία και χαρακτήρα.θα δοθεί για υιοθεσία . Με άλλα λόγια μας είναι γνωστή αυτή η. Αρέσει σε 4.486 · 13 μιλούν γι' αυτή τη σελίδα. 11 πανέμορφες διασταυρώσεις σκύλων που θα λατρέψει κάθε φιλόζωος! Ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος προστατεύει εδώ και αιώνες τα κοπάδια των ορεινών περιοχών της χώρας μας και δικαιωματικά σήμερα αποτελεί κομμάτι της φυσικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η διατροφή του πρέπει να είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, ενώ πρέπει να του εξασφαλίζει και την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Φευγει απο την αυλη σκαρφαλονωντας στα σηρματα τι μπορω να κανω για να τον κανω να σταματησει να το κανει αυτο;

Το αναγνωρίζει και σας το δείχνει!

Ελληνικά ποιμενικά από καθαρόαιμους γονείς με άριστη μορφολογία και χαρακτήρα.θα δοθεί για υιοθεσία . Με άλλα λόγια μας είναι γνωστή αυτή η. Το τρίχωμά του είναι πυκνό με διπλό μανδύα , για να τον προστατεύει από τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Όταν ένας ελληνικός ποιµενικός κάνει τη δουλειά του, δεν «χαρίζει κάστανα». Μολις εκανα εγγραφη στο φορουμ σας γιατι θα ηθελα τις αποψεις ατομων που ειχαν και εχουν σκυλο κ ιδιαιτερως ελληνικο ποιμενικο. Το κρανίο του είναι ογκώδες και το ρύγχος βαθύ και ανοιχτό. Τον απόλλωνα, που τον δώρισε στην αδελφή του την αρτεμη για να τη. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής και επαναδιάδοσης ελληνικού ποιμενικού συνεχίζεται με βελτιωμένα αποτελέσματα κάθε χρόνο. Ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος εκτρέφεται αιώνες τώρα, κυρίως για τη φύλαξη κοπαδιών, στις ορεινές περιοχές της χώρας μας. Φωτακόπουλος ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος είναι ο απαραίτητος σύντροφος των κοπαδιών και μέσα στους αιώνες αυτής της συμβίωσης ανέπτυξε ένα χαρακτήρα σε πλήρη αρμονία με. Η διατροφή του πρέπει να είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, ενώ πρέπει να του εξασφαλίζει και την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Έλα γρήγορα πάνω, η αρκούδα έφαγε τον καλέση. Η προσαρμογή του στις αντίξοες συνθήκες της ορεινής κτηνοτροφίας, με την πάροδο των αιώνων του.

Αντίθετα, του είναι δύσκολη η διαβίωση σε θερμά κλίματα ή στην πόλη. Προέρχεται από τον αρχαίο ελληνικό μολοσσό τον οποίο ο μέγας αλέξανδρος χρησιμοποίησε στις εκστρατείες του, όπως και ο πύρρος βασιλιάς της ηπείρου, ενώ ο πλάτωνας κάνει λόγο για τα χαρίσματά του και το θάρρος του. Του χριστόδουλου δρίβα, κτηνιάτρου φώτο: Μάλιστα μερικοί αρσενικοί φτάνουν ακόμα και τα 60 κιλά βάρος και 0,75 μ. Πολλές φορές δεν είναι σαφές, κατά τη.

Χαρίζεται! Αγγελία για σκύλο. Λαμπραντόρ - Labrador ...
Χαρίζεται! Αγγελία για σκύλο. Λαμπραντόρ - Labrador ... from www.vrespet.gr
Γερμανικός ποιμενικόςgerman shepherd κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, ο γερμανικός ποιμενικός απέδειξε την αξία του, μυρίζοντας το πολεμικό αέριο, κάνοντας σκοπιά και βοηθώντας στην αναζήτηση και διάσωση. Όταν ένας ελληνικός ποιµενικός κάνει τη δουλειά του, δεν «χαρίζει κάστανα». Πολλές φορές δεν είναι σαφές, κατά τη. Έλα γρήγορα πάνω, η αρκούδα έφαγε τον καλέση. Ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος προστατεύει εδώ και αιώνες τα κοπάδια των ορεινών περιοχών της χώρας μας και δικαιωματικά σήμερα αποτελεί κομμάτι της φυσικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, ο σκύλος εξημερώθηκε από. Τον απόλλωνα, που τον δώρισε στην αδελφή του την αρτεμη για να τη. 4,671 likes · 44 talking about this.

Το τρίχωμά του είναι πυκνό με διπλό μανδύα , για να τον προστατεύει από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Αντίθετα, του είναι δύσκολη η διαβίωση σε θερμά κλίματα ή στην πόλη. 11 πανέμορφες διασταυρώσεις σκύλων που θα λατρέψει κάθε φιλόζωος! Φευγει απο την αυλη σκαρφαλονωντας στα σηρματα τι μπορω να κανω για να τον κανω να σταματησει να το κανει αυτο; Θα σας χρωστά ευγνωμοσύνη σ' όλη του τη ζωή! Ο ελληνικός ποιμενικός παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία χαρακτηριστικών ως προς τον χρωματισμό, την ποικιλία του τριχώματος, το μέγεθος κλπ. Αυτό το χαρακτηριστικό, που είναι απόλυτα θεµιτό για την ασφάλεια των κοπαδιών, µπορεί να οδηγήσει σε µπελάδες όσους από εµάς συνηθίζουµε να περπατάµε µε το σκύλο µας στην εξοχή. Το κρανίο του είναι ογκώδες και το ρύγχος βαθύ και ανοιχτό. Του χριστόδουλου δρίβα, κτηνιάτρου φώτο: Σε εθνικό επίπεδο είναι αναγνωρισμένη εδώ και 15. Ο ελληνικός ποιμενικός είναι μεγαλόσωμη ράτσα με γερή κατασκευή. 4,671 likes · 44 talking about this. Φωτακόπουλος ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος είναι ο απαραίτητος σύντροφος των κοπαδιών και μέσα στους αιώνες αυτής της συμβίωσης ανέπτυξε ένα χαρακτήρα σε πλήρη αρμονία με. Η διατροφή του πρέπει να είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, ενώ πρέπει να του εξασφαλίζει και την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής και επαναδιάδοσης ελληνικού ποιμενικού συνεχίζεται με βελτιωμένα αποτελέσματα κάθε χρόνο. Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση! Φευγει απο την αυλη σκαρφαλονωντας στα σηρματα τι μπορω να κανω για να τον κανω να σταματησει να το κανει αυτο; Τον απόλλωνα, που τον δώρισε στην αδελφή του την αρτεμη για να τη. Η προσαρμογή του στις αντίξοες συνθήκες της ορεινής κτηνοτροφίας, με την πάροδο των αιώνων του.

ΚΟΥΤΑΒΙΑ (9) ΚΑΥΚΑΣΙΑ (ΜΠΑΜΠΑΣ) ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ...
ΚΟΥΤΑΒΙΑ (9) ΚΑΥΚΑΣΙΑ (ΜΠΑΜΠΑΣ) ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ... from www.poulato.gr
Γίνεται σημαντική προσπάθεια καταμέτρησης των ατόμων της φυλής, προκειμένου να αναγνωριστεί διεθνώς (ελπίζω να μην κάνω λάθος σ'αυτό που λέω). Έχει συμπαγές σώμα και μεγάλη δύναμη που τον καθιστά άξιο υπερασπιστή του κοπαδιού από επιτήδεια αρπακτικά. Ο ελληνικός ποιμενικός παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία χαρακτηριστικών ως προς τον χρωματισμό, την ποικιλία του τριχώματος, το μέγεθος κλπ. Ελληνικά ποιμενικά από καθαρόαιμους γονείς με άριστη μορφολογία και χαρακτήρα.θα δοθεί για υιοθεσία . Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, ο σκύλος εξημερώθηκε από. Ελληνικός ποιμενικός ο όμιλος φυλής ελληνικού ποιμενικού (ο.φ.ε.π.) δημιουργήθηκε το 2000, με αποστολή την διάσωση και διατήρηση της φυλής του ελληνικού ποιμενικού σκύλου (ε.π.) , κυρίως στα πρότυπα που η ζώσα παράδοση μας. Ο αρκτουρος δινει 37 κουταβια ελληνικου ποιμενικου. 11 πανέμορφες διασταυρώσεις σκύλων που θα λατρέψει κάθε φιλόζωος!

Η προσαρμογή του στις αντίξοες συνθήκες της ορεινής κτηνοτροφίας, με την πάροδο των αιώνων του.

Καλημερα εχω ελληνικο ποιμενικο και εχω ενα προβλημα μαζι του. Φωτακόπουλος ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος είναι ο απαραίτητος σύντροφος των κοπαδιών και μέσα στους αιώνες αυτής της συμβίωσης ανέπτυξε ένα χαρακτήρα σε πλήρη αρμονία με. Το τρίχωμά του είναι πυκνό με διπλό μανδύα , για να τον προστατεύει από τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Ο ελληνικός ποιμενικός είναι ένας μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους σκύλος. Έλα γρήγορα πάνω, η αρκούδα έφαγε τον καλέση. Μάλιστα μερικοί αρσενικοί φτάνουν ακόμα και τα 60 κιλά βάρος και 0,75 μ. Βράδυ καλοκαιριού στον ελαφότοπο, ένα χωριό του δυτικού ζαγοριού. Η διατροφή του πρέπει να είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, ενώ πρέπει να του εξασφαλίζει και την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Αυτό το χαρακτηριστικό, που είναι απόλυτα θεµιτό για την ασφάλεια των κοπαδιών, µπορεί να οδηγήσει σε µπελάδες όσους από εµάς συνηθίζουµε να περπατάµε µε το σκύλο µας στην εξοχή. 11 πανέμορφες διασταυρώσεις σκύλων που θα λατρέψει κάθε φιλόζωος! Σε εθνικό επίπεδο είναι αναγνωρισμένη εδώ και 15. 4,671 likes · 44 talking about this. Γερμανικός ποιμενικόςgerman shepherd κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, ο γερμανικός ποιμενικός απέδειξε την αξία του, μυρίζοντας το πολεμικό αέριο, κάνοντας σκοπιά και βοηθώντας στην αναζήτηση και διάσωση.

Ο ελληνικός ποιμενικός παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία χαρακτηριστικών ως προς τον χρωματισμό, την ποικιλία του τριχώματος, το μέγεθος κλπ ελληνικο. Ο ελληνικός ποιμενικός, είναι σαρκοφάγο ζώο, και δεν ενδείκνυται να τρώει όλες τις 'ανθρώπινες' τροφές.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama